Alpha cursus

Volwassenen die zich willen oriënteren op het christelijk geloof kunnen de Alpha-cursus volgen. Elk jaar organiseert de Elimkerk deze cursus samen met andere kerken in Papendrecht.

Zin van het levenAlpha is geschikt voor iedereen die op zoek is naar de zin van het leven. In Nederland volgden ruim 220.000 mensen al een Alpha cursus, en wereldwijd zijn dat zelfs al 24 miljoen! Durf jij het aan om vanuit een ander perspectief naar de werkelijkheid te kijken.

Open sfeer
De cursus wordt gegeven in een ongedwongen en open sfeer. Tijdens twaalf interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over vijftien inspirerende onderwerpen, zoals: ‘Is er meer?’, ‘Wie is Jezus?’ en ‘Wat is bidden en hoe doe je dat?’. Uniek aan deze Alpha cursus is, dat ze wordt aangeboden en gegeven door mensen uit vier verschillende kerken in Papendrecht: de Sionskerk, de Vrije Baptisten Gemeente, de Bethlehemkerk en de Elimkerk.

Maaltijd
De cursus wordt gegeven op twaalf woensdagavonden. De avonden starten om 18.30 uur met een warme maaltijd. De eerste avond is geheel vrijblijvend. Daarna kun je beslissen of je er mee door wilt gaan of niet. De cursus en het cursusboekje zijn gratis. Voor de maaltijd vragen we een vrijwillige bijdrage. Om 21.30 uur wordt elke avond afgesloten.

LocatieDe cursus wordt gehouden in de Elimkerk, P.C. Hooftlaan 178 in Papendrecht. De eerstvolgende cursus start op woensdag 17 januari 2018 in de Elimkerk.

Meer informatie
Wil je meer informatie over de Alpha cursus in Papendrecht of wil je je opgeven? Neem dan contact op met Johan en Arja den Dekker, tel. 078-6153188 of stuur een mailtje naar jenadendekker@gmail.com . Je bent van harte welkom!

Voor algemene informatie over Alpha kijk je op www.alpha-cursus.nl.