Vakantiebijbelweek De Sloep

Elke herfstvakantie wordt Vakantiebijbelweek ‘De Sloep’ gehouden. De vakantiebijbelweek is interkerkelijk; dit betekent dat het door verschillende kerken georganiseerd wordt.

Gezelligheid en mooie verhalen
Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar die houden van gezelligheid, mooie verhalen, zingen, toneel of knutselen zijn van harte welkom bij ‘De Sloep’! De vakantiebijbelweek is van dinsdag t/m donderdag in de herfstvakantie.

De tijden zijn als volgt:

• Dinsdag: 10.00 tot 12.00 uur
  • Woensdag: 10.00 tot 13.00 uur, inclusief pannenkoeken eten
  • Donderdag: 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 15.15 uur een kindertheater

Workshops
De kinderen uit de bovenbouw (groep 6 t/m 8 van de basisschool) kunnen verschillende workshops volgen, bijvoorbeeld: figuurzagen of een knikkerbaan, hart van knopen of vogelhuisje maken.

Toegang gratis
De toegang voor de Vakantiebijbelweek is helemaal gratis. De Vakantiebijbelweek wordt gehouden in het gebouw van de Vrije Baptisten Gemeente, Poldermolen 7 in Papendrecht.

Kindersamenkomst
De eerstvolgende zondag na de Vakantiebijbelweek hebben we een afsluitende kindersamenkomst in één van de organiserende kerken in Papendrecht.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de eerstvolgende Vakantiebijbelweek op de Facebookpagina van De Sloep.