Wie zijn wij?
Wij zijn een Christelijk Gereformeerde Kerk. We zijn een jonge gemeente met veel kinderen en behoorlijk wat jongeren. Onze gemeente bestaat uit ongeveer 575 leden. Dominee S. Otten is onze predikant, die sinds 2015 onze gemeente vol toewijding en enthousiasme dient.

Onze gemeente werd opgericht op 30 mei 1912 en bestaat dus al meer dan 100 jaar! De Elimkerk hoort bij de classis Dordrecht ( = regionale kerkvergadering). Kijk voor meer informatie over ons kerkverband op cgk.nl.

De Elimkerk wil graag een lerende, wervende en dienende gemeente zijn:

• Lerende gemeente
    Het is ons verlangen dat de Elimkerk een plek is waar mensen een geestelijk onderdak ontvangen. We willen graag leren van Christus en groeien in ons geloof.

• Wervende gemeente
    Jezus Christus heeft redding gebracht voor de hele mensheid. Deze goede boodschap van God delen we graag met anderen. Zo geven we gehoor aan Gods opdracht die beschreven staat in de Bijbel. Het is ons verlangen dat andere mensen ook de Heere Jezus zullen leren kennen.

• Dienende gemeente
    De Heere Jezus is ons voorbeeld voor elke dag. We willen net als Christus leven door dienstbaar te zijn naar andere mensen toe. We willen groeien in de relatie met God en in het omzien naar elkaar en anderen.

Onze speerpunten
Dit vinden wij belangrijk:

• Een open en gastvrije gemeente zijn. Iedereen is welkom bij ons!
  • Eigentijds en aantrekkelijk christen zijn
  • Elkaar in liefde en trouw opbouwen in het geloof
  • Aantrekkelijk en laagdrempelig zijn voor mensen die ‘zoekende’ zijn
  • Betrokkenheid en inzet van zoveel mogelijk gemeenteleden